Trenutno smo u procesu izgradnje stambenog objekata na lokaciji Mala Lisa koji se sastoji od 39 stambenih jedinica i 21 podzemne garaže. Spratnost objekta je VP+4+PK (visoko prizemlje + 4 sprata + potkrovlje) sa stepeništima i liftovima.
Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. 

OPIS
Trenutno smo u procesu izgradnje stambenog objekata na lokaciji Mala Lisa koji se sastoji od 39 stambenih jedinica i 21 podzemne garaže. Spratnost objekta je VP+4+PK (visoko prizemlje + 4 sprata + potkrovlje) sa stepeništima i liftovima. Posebna pažnja posvećena je usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Termo opečni blokovi debljine 20 cm i fasadni sistem izvrsnih termoizolacionih karakteristika debljine 10 cm s završnom silikatnom žbukom. Uvjerite se u vrhunski kvalitet naše novogradnje kupovinom stana i osjetite moderan način življenja koji karakteriše funckionalnost, ekonomičnost i energetska efikasnost.
UKRATKO
  • broj stanova: 39
  • parking: garaža
  • kvadratura: 40-78
  • spratnost : G+P+4+PO
LOKACIJA

Mala Lisa bb, Cazin

info@enterio-stanovi.ba

+387 63 659 417